Att föra kryptomassadoption till Förenade Arabemiraten

Av | juli 13, 2021


Texten nedan är en annonsartikel som inte skrevs av Cryptonews.com-journalister.

Kryptovaluta

Antagande av kryptomassa har varit det största målet för hela kryptorummet sedan Bitcoin uppstod redan 2013. Vanligtvis gör människor en mängd saker de inte förstår även om det är utvecklat för att hjälpa dem på lång sikt. Så var fallet med antagandet av kryptovaluta över hela världen.

Ett decennium senare blomstrar kryptovalutor med nya användningsfall som utvecklas varje dag. Vissa regioner släpar dock fortfarande efter och är fortfarande inte medvetna om kryptovalutornas utsikter och potential, såsom UAE. ZelaaPay har emellertid tagit på sig att avhjälpa denna situation och föra masskryptering till Förenade Arabemiraten.

ZelaaPay uppnår denna prestation genom att placera Decentralized Finance i centrum. Företaget har snabbt blivit en av de ledande leverantörerna av blockchain-lösningar i UAE och Gulf Area. ZelaaPay använder sitt inflytande för att öka medvetenheten bland investerare och användare för att integrera dem i kryptoekosystemet.

Anledningar till långsam masskryptering i UAE

Medan kryptokurrency erbjuder en säker, decentraliserad och skalbar investeringsmöjlighet med tillägg av att flera industrier fungerar bättre, har antagandet i Förenade Arabemiraten gått långsamt. Medan de andra länderna gradvis accepterar krypto med godkännande från regeringar, observerar UAE fortfarande svindlande tillväxt.

Här är några anledningar till långsam användning av kryptovalutor i Förenade Arabemiraten.

 • Dåligt rykte
  Kryptovalutor har haft ett dåligt rykte under det förflutna på grund av hackare och bedragare som utnyttjar utrymmet. Människor tvekar i allmänhet att investera i ett nytt utrymme som förvärras på grund av dålig representation och bristande medvetenhet.
 • Blockchain Trilemma
  Blockchain syftar till att vara säker, skalbar och decentraliserad. Men när en plattform syftar till att vara säker och skalbar, måste de ha en centraliserad kontroll som skapar trilemmaet.
 • Skalbarhet
  Flera nätverk som Ethereum möter trängsel i nätverket på grund av ett ökat antal transaktioner vilket resulterar i högre transaktionsavgifter. En ny användare kommer inte att experimentera med en ny idé om det kostar dem pengar ur fickan.
 • Regler
  Majoriteten av regeringarna anser inte kryptovaluta som en laglig tillgång och har spårat kryptoinvesterare vilket resulterar i rädsla för adoption.
 • Kryptovalutans volatilitet
  Kryptovalutans volatilitet är en av de största bekymmerna eftersom priset på kryptovalutan kan skjuta ner eller vara högt och omedelbart orsaka extrema vinster och förluster. Riskfaktorn gör att människor är försiktiga med att bli en del av kryptoekosystemet.

Hur är ZelaaPay lösningen?

ZelaaPay har utvecklat en robust decentraliserad finansplattform som använder blockchain-sharding för att lösa blockchain-trilemmet. I blockchain sharding är nätverket uppdelat i olika partitioner, så kallade shards, med sin egen lagring av transaktionshistorik. I den här modellen bearbetar dock vissa noder endast transaktioner för vissa skärvor vilket hjälper till att bättre utnyttja utrymmet på blockchain och möjliggör registrering av fler transaktioner.

Blockchain-skärning är bara en av kärnkomponenterna i ZelaaPay-ekosystemet. Det erbjuder också:

ZelaaPay använder dessa funktioner för att främja massöverföring av krypto i UAE-regionen. Plattformen gör processen för lagring, delning och användning av kryptotillgångar mycket enklare med ZPAYae. ZelaaPay är en del av Emirates Blockchain-strategin som lanserades av UAE-regeringen redan 2018 för att främja masskryptering.

Med sina mål i linje hjälper ZelaaPay UAE-medborgare att bli en del av det blomstrande kryptovalutaekosystemet.Source link