Ashton Kutcher investerade i Bitcoin trots fruens råd

Av | maj 4, 2021


Ashton Kutcher investerade i Bitcoin trots fruens råd 101
Ashton Kutcher. Källa: en videoskärmdump, Youtube, The Tonight Show med Jimmy Fallon i huvudrollen

Hollywood-skådespelerskan Mila Kunis har avslöjat att hon hade rekommenderat sin man och andra filmstjärnan Ashton Kutcher att inte investera i bitcoin (BTC), men lyckligtvis följde han inte hennes råd.

”Tidigt in i vår dejting kom två saker upp. Han var som, ‘Hej, det finns det här företaget. Det är ungefär som en rideshare … det är ungefär som ett taxiföretag, men vem som helst kan köra hytten, “sa Kunis under sitt senaste framträdande i The Late Show med Stephen Colbert.” Jag var som, “det är den värsta idén någonsin , ”Påminde hon om Uber tonhöjd.

Hon var inte heller imponerad av tonhöjd Kutcher gjorde för henne om bitcoin, men år senare berättade hon för Colbert att hennes make var “riktigt smart att veta att du ibland inte borde lyssna på din fru.”

”Andra gången satte han mig ner och han var som: ‘Hej, älskling, jag måste förklara den här saken för dig. Berätta för mig om jag är galen. “” Sa Kunis. “Han är som,” Det finns den här saken, det är som att bryta efter pengar. Det heter, som, kryptokurrency, och … det här är för åtta plus år sedan – han var som, ‘Det heter Bitcoin’, sa hon till showens värd.

Kunis hävdade att investering i kryptovalutan kunde bära den största risken eftersom den inte var försäkrad av Federal Deposit Insurance Corp..

“Tja, vem ska se till att det är säkert?” Frågade Kunis. “Jag var som,” Tja, jag tycker att det här är en hemsk idé, “sa Kunis. “Och han gick,” Cool, vi investerar i det. ” Så han lyssnade inte på mig. ”

Kutchers tidiga investerarstatus i företag som Uber, Spotifyoch Airbnb har enligt uppgift ökat värdet på hans riskkapitalfond A-klassinvesteringar, som han grundade 2010, från cirka 30 miljoner USD till så mycket som 250 miljoner USD under en sexårsperiod. År 2015 grundade han en annan VC-fond, Sound Ventures.

Kutcher har erkänt att ha varit bitcoins fan sedan åtminstone 2013, och 2018 sa han att Sound Ventures hade investerat i Krusningoch berömde företagens partnerskap för att ”stödja kritiska orsaker runt om i världen.”

Några av skådespelarens andra kryptorelaterade investeringar via hans fond inkluderar Lolli, ett bitcoinbelöningsföretag.
____
Läs mer:
– Mark Cuban, Snoop Dogg, Metakovan & More för att bedöma NFT Funding Contest
– Binance Boss CZ har bara ögon för Bitcoin och BNB

– BBC innehåller berättelser om näringsidkare som slog det rikt på Bitcoin
– FTX Boss Bankman-Fried säger att han är värt en “mest illikvid” USD 10 miljarder

– Mark Cuban kan vara mer involverad i Crypto, ‘Shitcoins’ än först trodde
– 10 traditionella superstjärniga investerare som har godkänt Bitcoin

– SoftBank Boss Glad att vara ute av Bitcoin, men hans företag är fortfarande i spelet
– John Lennons son säger att Bitcoin ger hopp mitt i förstörelsens hav i 2020Source link