AscendEX listar Sentinel Token (DVPN)

Av | juli 13, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

AscendEX listar Sentinel Token (DVPN) 101

AscendEX, tidigare BitMax, en branschledande handelsplattform för digitala tillgångar byggda av Wall Street-handelsveteraner, kommer att tillkännage noteringen av Sentinel token (DVPN) under paret USDT / DVPN den 13 juli klockan 13 UTC.

Sentinel är ett nätverk av noder som delar sin bandbredd, på vilken decentraliserade VPN (dVPN) och andra liknande tjänster bygger. Sentinels ekosystem syftar till att ge allmän tillgång till internet på ett pålitligt och bevisbart sätt. Detta kommer att göras genom att låta organisationer och individer världen över konstruera kostnadseffektiva, skalbara, distribuerade och decentraliserade nätverkslösningar på Sentinels Cosmos-baserade blockchain.

Den underliggande nyttan med Sentinels inbyggda token kretsar kring några få kärnfunktioner; Den fungerar som en styrning och insättningstoken, den kan också användas som betalningsmedium för dVPN-prenumerationer och avancerade dVPN-tjänster.

Sentinel har flera kommande utvecklings milstolpar 2021 att belysa. Dessa inkluderar lanseringen av en ny stationär klient, lanseringen av de senaste Android- och iOS-klienterna, lanseringen av deras hårdvarunod, intäktsgenerering av nätverket och lanseringen av deras vita etikett SDK. Dessa är kritiska milstolpar eftersom de kommer att skapa en robust miljö för nätverket för att utöka och diversifiera användarnas möjligheter att delta i nätverket.

Sentinel-teamet består av en mångsidig grupp av högkvalificerade, engagerade individer med teknisk, finansiell, ekonomisk och social expertis från många olika länder. Teamet ger rik erfarenhet av att arbeta i kryptobranschen och är beredda att hantera alla spärrar eller hinder som dyker upp för att säkerställa projektets framgång.

Om AscendEX

AscendEX (tidigare BitMax) är en global finansiell plattform för kryptovaluta med en omfattande produktsvit inklusive spot-, margin- och futureshandel, plånbokstjänster och insatsstöd för över 150 blockchain-projekt som bitcoin, eter och krusning. AscendEX lanserades 2018 och tjänar över 1 miljon privatkunder och institutionella kunder globalt med en mycket likvid handelsplattform och säkra depålösningar.

AscendEX har framträtt som en ledande plattform av ROI på sina “initiala utbyteserbjudanden” genom att stödja några av branschens mest innovativa projekt från DeFi-ekosystemet som Thorchain, xDai Stake och Serum. AscendEX-användare får exklusiv tillgång till token airdrops och möjligheten att köpa tokens så tidigt som möjligt.

För att lära dig mer om hur AscendEX utnyttjar bästa praxis från både Wall Street och kryptovalutans ekosystem för att ge de bästa altcoins till sina användare, besök www.AscendEX.com.

För mer information och uppdateringar, besök:
Webbplats: https://ascendex.com
Twitter: https://twitter.com/AscendEX_Global
Telegram: https://t.me/AscendEX engelska
Medium: https://medium.com/ascendex

Om Sentinel

Sentinel är ett nätverk av noder som delar sin bandbredd, på vilken decentraliserade VPN och andra sådana tjänster bygger. Syftet med Sentinel-ekosystemet är att ge allmän tillgång till internet på ett pålitligt och bevisbart sätt. Detta kommer att göras genom att låta organisationer och individer världen över bygga kostnadseffektiva, skalbara, distribuerade och decentraliserade nätverkslösningar på Sentinels Cosmos-baserade blockchain.

För mer information och uppdateringar, besök:
Webbplats: https://sentinel.co/
Twitter: https://twitter.com/Sentinel_co
Telegram: https://t.me/sentinel_co
Medium: https://medium.com/Sentinel

Source link