AscendEX lanserar Hummingbots likviditetsportal

Av | juni 18, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

Hummingbot

AscendEX, tidigare BitMax, en global finansiell plattform för kryptokurrency med en omfattande produktsvit, är glada att kunna lansera Hummingbot Liquidity Mining Portal. AscendEX-användare kommer att kunna komma åt verktyg och uppåt som tidigare bara var tillgängliga för en liten krets av sofistikerade marknadsförare. För att fira Hummingbots likviditetsportalintegration kommer AscendEX att starta en kampanj från och med den 22 juni kl. 12.00 UTC där användare kan tjäna en andel av en 200 000 USDT-belöningspool. Kampanjen kommer initialt att stödja två handelspar, BTC / USDT och ETH / USDT. AscendEX kommer att lansera ytterligare åtta par på Hummingbot Miner under de kommande veckorna.

Hummingbot tillhandahåller öppen källkodsinfrastruktur och en unik marknadsplats där individer får betalt för att handla. Teamet grundades av Carlo Las Marias, Martin Kou, Michael Feng och Yvonne Zhang 2019 och syftar till att främja ett öppet, rättvist och inkluderande globalt finansiellt system genom att tillhandahålla verktyg och utbildning för användarna. Hummingbots unika “Market Making 101” akademi gör att nästan alla kan lära sig att handla som ett proffs. AscendEX kommer att vara den tredje börsen som stöder Hummingbots likviditetsbrytning på deras plattform.

“Hummingbot levererar inte bara värde till enskilda handlare utan hjälper också blockchain-projekt att främja gynnsamma likviditetsförhållanden för deras inhemska token”, säger Shane Molidor, AscendEX globala chef för affärsutveckling. Hummingbot Miner ger en billig och flexibel lösning som är tillgänglig för alla projekt som listas på AscendEX. Molidor fortsatte med att säga: “Vi gillar tanken att Hummingbot Miner använder spelteori för att stimulera handlare genom att analysera handelsdata för att beräkna belöningar.”

AscendEX deltog i Hummingbots finansieringsomgång av serie A tillsammans med strategiska investerare i toppklass.

Om AscendEX

AscendEX (tidigare BitMax) är en global finansiell plattform för kryptovaluta med en omfattande produktsvit inklusive spot-, marginal- och terminshandel, plånbokstjänster och insatsstöd för över 150 blockchain-projekt som bitcoin, eter och krusning. AscendEX lanserades 2018 och tjänar över 1 miljon privatkunder och institutionella kunder globalt med en mycket likvid handelsplattform och säkra depålösningar.

AscendEX har framträtt som en ledande plattform av ROI på sina “initiala utbyteserbjudanden” genom att stödja några av branschens mest innovativa projekt från DeFi-ekosystemet, som Thorchain, xDai Stake och Serum. AscendEX-användare får exklusiv tillgång till token airdrops och möjligheten att köpa tokens så tidigt som möjligt.

För att lära dig mer om hur AscendEX utnyttjar bästa praxis från både Wall Street och kryptovalutans ekosystem för att ge de bästa altcoins till sina användare, besök www.AscendEX.com.

För mer information och uppdateringar, besök:
Hemsida: https://ascendex.com
Twitter: https://twitter.com/AscendEX_Global
Telegram: https://t.me/AscendEX engelska
Medium: https://medium.com/ascendex

Om Hummingbot

Hummingbot är en öppen källkods krypto trading bot-plattform som möjliggör decentraliserad marknadsskapande. Grundades av Carlo Las Marias, Martin Kou, Michael Feng och Yvonne Zhang 2019 och har sitt huvudkontor i Mountain View, Kalifornien. Hummingbot är ett community-driven open source-projekt som syftar till att demokratisera algoritmisk handel genom att göra sofistikerade högfrekventa handelsstrategier fritt tillgängliga för alla i världen.

För mer information och uppdateringar, besök:
Hemsida: https://hummingbot.io/
Twitter: https://twitter.com/hummingbot_io
Disharmoni: https://discord.com/channels/530578568154054663/

Source link