AscendEX lanserar Hummingbot-rabattkampanj

Av | juli 9, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

Hummingbot
Delta för att dra nytta av gynnsamma avgiftsstrukturer.

AscendEX, en global finansiell plattform för kryptovaluta med en omfattande produktsvit, är glada att kunna lansera Hummingbot-rabattkampanjen för att belöna användare för handel på AscendEX med hjälp av Hummingbot Liquidity Mining Portal. Kampanjen börjar 9 juli 2021 och pågår i 60 dagar.

Under kampanjen, nya och befintliga Hummingbot användare på AscendEX kommer att kunna dra nytta av en gynnsam VIP-avgiftsstruktur som är tillgänglig för handlare med valfri handelsvolym när de använder Hummingbot. Kampanjen är inställd för att erbjuda en avgift på 0 bps och 5 bps avgiftsavgifter för alla Hummingbot-användare på AscendEX. Som en del av kampanjen kommer användare som upprätthåller tillräckligt höga handelsvolymer fortsätta att behålla tillgång till VIP-avgiftsnivåer efter kampanjens slut. För nya användare kommer rabattpriser att träda i kraft 48 timmar efter att användare registrerat sig med Hummingbots affiliate-länk. För befintliga användare kommer rabattpriser att träda i kraft 48 timmar efter kampanjens början.

AscendEX globala chef för affärsutveckling, Shane Molidor, sa “Vi är glada att samarbeta närmare med våra professionella handlare och marknadsförare genom att erbjuda nollavgiftshandel till alla Hummingbot-användare! Vi förstår deras affärsmodeller mycket väl och är glada att kunna främja deras framgång, “Fortsatte Molidor,”Vi tror att detta skulle stödja inkludering för alla deltagare – alla som är villiga att lära sig mer om Hummingbot kan delta i programmet, oavsett deras aktuella handelsavtryck. Tidigare har detta endast varit öppet för några få utvalda institutioner. “

Hummingbots VD Michael Feng sa, ”Eftersom Ascendex är en av de bästa börserna där våra token-emittenter behöver likviditet och där våra användare vill handla är vi glada att samarbeta med dem. Tillsammans kan vi ge alla i världen tillgång till algo-handel med professionell kvalitet och marknadsskapande på en toppnivå. ”

Hummingbot erbjuder öppen källkodsinfrastruktur och en enastående öppen marknadsplats där individer får betalt för handel. Teamet grundades av Carlo Las Marias, Martin Kou, Michael Feng och Yvonne Zhang 2019 och syftar till att främja ett öppet, rättvist och inkluderande globalt finansiellt system genom att tillhandahålla verktyg och utbildning för användarna. Hummingbots unika “Market Making 101” akademi gör att nästan alla kan lära sig att handla som ett proffs. AscendEX kommer att vara den tredje börsen som stöder Hummingbots likviditetsbrytning på deras plattform.

För att uppnå maximal ROI bör AscendEX-användare delta i den här rabattkampanjen så länge den varar.

Om AscendEX

AscendEX är en global finansiell plattform för kryptovaluta med en omfattande produktsvit inklusive fläck, marginal, och terminshandel, plånbokstjänster och satsar stöd för över 150 blockchain-projekt som bitcoin, eter och krusning. AscendEX lanserades 2018 och tjänar över 1 miljon privatkunder och institutionella kunder globalt med en mycket likvid handelsplattform och säkra depålösningar.

AscendEX har framträtt som en ledande plattform av ROI på sina “initiala utbyteserbjudanden” genom att stödja några av branschens mest innovativa projekt från DeFi-ekosystemet, som Thorchain, xDai Stake och Serum. AscendEX-användare får exklusiv tillgång till token airdrops och möjligheten att köpa tokens så tidigt som möjligt.

För att lära dig mer om hur AscendEX utnyttjar bästa praxis från både Wall Street och kryptovalutans ekosystem för att ge de bästa altcoins till sina användare, besök www.AscendEX.com.

För mer information och uppdateringar, besök:
Hemsida: https://ascendex.com
Twitter: https://twitter.com/AscendEX_Global
Telegram: https://t.me/AscendEX engelska
Medium: https://medium.com/ascendex

Om Hummingbot

Hummingbot är en öppen källkods krypto trading bot-plattform som möjliggör decentraliserad marknadsskapande. Grundades av Carlo Las Marias, Martin Kou, Michael Feng och Yvonne Zhang 2019 och har sitt huvudkontor i Mountain View, Kalifornien. Hummingbot är ett community-driven open source-projekt som syftar till att demokratisera algoritmisk handel genom att göra sofistikerade högfrekventa handelsstrategier fritt tillgängliga för alla i världen.

För mer information och uppdateringar, besök:
Hemsida: https://hummingbot.io/
Twitter: https://twitter.com/hummingbot_io
Disharmoni: https://discord.com/channels/530578568154054663/

Source link