Är det svårt att använda en hårdvaruplånbok?

Av | april 23, 2021


Texten nedan är en annonsartikel som inte skrevs av Cryptonews.com-journalister.

Är det svårt att använda en hårdvaruplånbok?  101

Att få en hårdvaruplånbok gör Bitcoin enkelt

Tänk tillbaka på den senaste gången du köpte Bitcoin. Slutförde du köpet eller lämnade du dina mynt på växlingsplånboken, utan aning om vem som har nycklarna till det? Varannan månad vaknar någon för att hitta det utbyte de använde komprometterades, vilket resulterade i att miljarder dollar gick till brottslingar varje år.

Kryptovalutor är inte som andra digitala tillgångar. De är helt pålitliga, så de kan inte säkras på samma sätt som en bank säkrar fiat-pengar. Istället är de beroende av att användare har ensam kontroll över sina mynt och är de enda som kan använda dem. Detta är mycket att be för många mindre tekniska investerare men vissa entusiaster har tillbringat många år vilket gör det lättare för alla att säkert köpa och lagra krypto på lång sikt.

Vad kan man göra för att skydda kryptovaluta?

Sanningen är att någon kryptovaluta som inte är under användarens direkta kontroll kan försvinna på ett ögonblick. Det är där hårdvaruplånböcker kommer in. A. Trezor ger fysisk kontroll över mynt genom att hålla nycklar permanent offline så att ingen någonsin kan kopiera dem och alltid visa de sanna detaljerna i alla transaktioner som den undertecknar.

Investerare i kryptovaluta måste förstå att digitala tillgångar behöver en mer omfattande säkerhetslösning än traditionell förtroendebaserad finansiering. Att få en fysisk plånbok som säkert skapar nycklar offline bör vara det första steget som alla tar, men alltför ofta anses en utbyte eller mobilplånbok vara tillräcklig, av investerare som är vana vid att öppna ett konto i en bank och beroende på vilken institution att agera som vårdnadshavare av sin förmögenhet.

Det bästa med kryptovaluta är att du inte behöver lita på någon. Om du äger nycklarna till en adress är mynten som skickas dit dina och ingen annan behöver veta om den. När kryptoanvändare litar på börser eller tredje part öppnar de sig för onormalt hög risk för förlust, eftersom utrymmet fortfarande är löst reglerat jämfört med bank. Att tappa pengar är svårt, så hårdvaruplånböcker gör det enkelt att ta hand om digitala tillgångar, vilket säkerställer full kontroll över privata nycklar och skyddar användarnas integritet hela tiden.

En hårdvaruplånbok är värt det för alla investeringar i storlek

Under det senaste året skulle en investering på 200 dollar i Bitcoin ha blivit över 1000 dollar. Den nuvarande uppåtgående trenden ger några otroliga långsiktiga prognoser på hundratusentals dollar på några år, och det råder ingen tvekan om att vi framöver kommer att se många fler hack och förluster som lätt kan undvikas. De som vill se det till toppen, skulle göra det bra att få en hårdvaruplånbok.

Plånbokstillverkare som SatoshiLabs, som uppfann den första hårdvaruplånboken, gör det enklare att använda Bitcoin genom att integrera användbara funktioner direkt i Svit Trezor gränssnitt så att alla kan använda dem med ett enda klick. Detta kommer tillsammans med nya företag som gör det lättare att köpa Bitcoin säkert. Invitation, en tjänst för köp och utbyte av krypto, erbjuder ett urval av många olika betrodda börser för att göra det enkelt att investera genom Svit utan att utsättas för risker.

Med Invitationkan användare redan jämföra erbjudanden mellan börser och välja det pris och betalningsmetod som passar dem bäst. Snart kommer det också att kunna DCA (dollarkostnadsgenomsnitt) en investering, vilket gör det enklare än någonsin att stadigt köpa Bitcoin utan att behöva följa diagrammen eller lägga in en post. Alla mynt kommer att skickas direkt till plånboken, så de är omedelbart i förvar.

Hårdvaruplånböcker har vuxit upp tillsammans med Bitcoin

Den första Bitcoin hårdvaruplånboken, den Trezor Model One, byggdes för att ta itu med ett särskilt problem med Bitcoin som ett nätverk. Användarnas nycklar kan läcka ut eller observeras och de vet inte förrän det var för sent. Att ta nyckelgenereringen och signera offline löste problemet och ett enkelt gränssnitt låter användare hantera sina pengar på ett säkert sätt.

Bitcoin utvecklas ständigt och blir bara bättre tack vare ett samhälle som underhåller det och bryr sig om att det är den bästa formen av pengar. Stora open source-bidragsgivare som Trezor hjälp med att sätta standarder för hur Bitcoin används. Slutmålet är att ansluta verkliga användares behov till hur Bitcoin implementeras i världen.

Detta framgår tydligast av förbättringen BIP-39, som kom under utvecklingen av Trezor Model One 2013. Sedan dess har denna utbredda standard, så kallad fröfras eller mnemonic, implementerats i de flesta plånböcker och appar på marknaden.

Förbättring av standarden lanserades en stöldsäker version som kallas Shamir backup med Trezor Model T, innovera en mer robust lösning för långvarig lagring. Detta skapar ett antal aktier som kan återställa en plånbok även om vissa blir stulna eller förstörda, utan att kompromissa med säkerheten.

Skydda personuppgifter för att skydda digitala tillgångar

Det finns inget behov av att sända personlig identifierbar information på internet. För sekretessnördar är Tor ett måste-vardagligt verktyg – grunden för säker surfning. Men de flesta inser inte hur viktigt det är att skydda sin IP-adress eller tycker att det är för komplicerat att använda. Svit Trezor låter användare maskera sina anslutningar via Tor med ett enda klick.

Sekretess är en av de tre pelarna som SatoshiLabs ger till den genomsnittliga användaren. Med många mer avancerade sekretessfunktioner förpackade i Svit Trezor, det är det bästa stället att vara att dra nytta av konstant, pålitlig integritet, användbarhet och säkerhet när man använder kryptovalutor, även tillfälligt.

Kör tvärkompatibilitet i hela ekosystemet

Användningen av kryptovalutor i allmänhet har drivits på av hårdvaruplånböcker. Komplexa men riktigt användbara funktioner som ersättningsavgift (RBF) för att fixa fasta transaktioner är nu en trivial fråga och tack vare integrering i många tredjepartsappar som metamask kan man till och med använda en Trezor för att säkra nycklar som används i mer experimentella projekt som DeFi-staking eller NFT-appar.

Framför allt är säkerhet och för att vara tvärkompatibelt över hela ekosystemet måste hårdvaruplånböcker vara transparenta om hur säkerhet uppnås. Vem som helst kan bygga en Trezor från hyllor och njuta av samma säkerhetsfördelar som en kund, eftersom de säkerhetsmetoder som används är helt självklara. I stället för att lita på anspråk på säkerhet är det bättre att kontrollera att plånboken är säker, vilket inte kan göras för någon enhet som använder ett säkerhetschip med sluten källa.

Det finns inget bättre sätt att uppnå säkerhet än en miljontals dollarbonusar för exploateringar, och ingen har någonsin framgångsrikt stulit nycklar genom att knäcka plånböcker med öppen källkod, eftersom matematiken gör något sådant försök meningslöst. Detta resultat och breda integrationer är det som har gjort Trezor så framgångsrik bland kärnan i kryptovaluta

Företag byggda för Bitcoin av Bitcoiners är djupt sammanflätade med den öppna källkodens decentraliserade filosofi för Bitcoin. Det finns ingen plats för förtroende för en depå tillgång – antingen kan du verifiera att den är säker eller inte. Programvara och hårdvara tillverkad av företag som Trezor är helt transparent för världen, förfinad för att vara så lätt att använda som möjligt och kompatibel över hela linjen, vilket gör den till den perfekta följeslagaren för kryptovalutor från första dagen.Source link