Är det riktigt att tjäna gratis BTC med Cloud Mining Apps?

Av | juli 27, 2021


Texten nedan är en annonsartikel som inte skrevs av Cryptonews.com-journalister.

Stormgain

Under de senaste tio åren har vi alla blivit väldigt vana vid Bitcoin-gruvdrift som involverar specialiserade ASIC-gruvarbetare och stora lager fulla av riggar, vanligtvis belägna i Kina. Icke desto mindre, med de senaste nyheterna om att kinesiska gruvarbetare sänts av regeringen och tappar nätverkshash-priser, börjar molnbrytning plötsligt ge mycket mening. Det bästa är att få plattformar gillar Stormgain, låt dig molna mina gratis Bitcoin var fjärde timme, samtidigt som du handlar dina favorit kryptopar. Men det finns mycket mer till detta, så låt oss dyka in och undersöka fördelarna med Bitcoin-molngruva, liksom tjänster och appar som kretsar i detta medium.

Bitcoin Cloud Miner

Historien om molngruvning

Molnbrytning är inget nytt i världen av professionell Bitcoin-gruvdrift. Faktum är att få företag har varit på det redan från början av blockchain men produkten var aldrig för mycket av en överklagande för dem som är seriösa om sina gruvbelöningar. De flesta av dessa tjänster fungerade på ett årligt prenumerationsbasis och lovade aldrig serverns driftstid som skulle generera en avkastning som var värd möjlighetskostnader. Dessutom, med den gruvsupermakt som Kina tidigare brukade vara, skulle molngruvning ha krävt betydande investeringar för att helt enkelt börja ge mening ur avkastningens synvinkel.

Nu har dock borden vänt och eftersom kinesiska Bitcoin-gruvarbetare är ute av ekvationen får Bitcoin-gruvdrift tillbaka överklagandet. Men det är inte den enda molngruvan som vi nu får tillgång till. Några branschledande kryptoföretag kan föreställa sig det praktiskt taget, så att det äntligen fungerar som en produkt och så här …

Gratis BTC molngruvning av Stormgain

Inte för att plugga in utan för att helt enkelt göra ett exempel är Stormgain först och främst en kryptohandelsplattform som kan skryta med pro-signaler och upp till x300-hävstång. Precis som när Binance uppfann BNB och gjorde några lyckliga handlare några miljoner miljoner extra, har Stormgain också ett slag. Och stansen representeras av en gratis Bitcoin-molntjänst, tillgänglig för alla användare av denna kryptohandelsplattform. Allt du behöver göra är att registrera dig på plattformen, klicka på en knapp för att starta din personliga molngruva och fortsätta med ditt företag.

Stormgain

Nu, om du av en tillfällighet arbetar med kryptohandel, är du ute efter en behandling. Ju mer du handlar desto högre blir din hashfrekvens och det kan bara betyda mer gratis Bitcoin! Varje Stormgain näringsidkare börjar ge 0,30 USD per dag och ju mer du handlar, desto högre blir hashgraden för din molngruva. Tänk på det som en passiv inkomst på steroider, helt beroende av hur mycket volym du handlar.

Till skillnad från fidgety molntjänster från det förflutna låter Stormgain dig flytta gruvbalansen till handelsplattformen så snart den når 10USD. Då är du fri att handla den, ta ut den eller helt enkelt köpa en ny krypto som du förväntar dig att träffa morgondagens rubriker. Vad finns det att inte gilla?

Stormgain

Är Bitcoin-gruvdrift fortfarande lönsamt?

Reglerna i Bitcoin-gruvdrift är enkla. Dina gruvkostnader får inte överstiga värdet av Bitcoin som du får som belöning. Anledningen till att kineserna var så bra på gruvdrift är att de hade tillgång till otroligt billig el som hjälpte de slutliga marginalerna för gruvdrift.

Det är här molnbrytning är annorlunda eftersom det eliminerar alla komplexiteter som är knutna till att behöva behålla fysiska riggar. Därför kan Bitcoin-molnbrytning verkligen vara lönsam, särskilt när det gäller en gratis tjänst från Stormgain, att du kan köra på någon av dina enheter utan att tömma några resurser.

Sist men inte minst tar det mindre än 5 minuter att ladda ner appen, skicka en snabb registrering och starta den kostnadsfria Bitcoin-molngruvan. Det kan göras på din telefon eller på skrivbordet och viktigast av allt, låt dig handla och bli belönad med gratis Bitcoin, allt på samma gång.

Cloud mining gratis Bitcoin – sammanfattningen

Det finns ingen storlek som passar alla när det gäller appar för molnbrytning. Att välja rätt är helt beroende av dina personliga behov, men eftersom vi alla handlar krypto, varför inte göra det med den extra fördelen med gratis Bitcoin-molngruva. När allt kommer omkring kostar det inte en krona att komma igång och belöningarna är lika verkliga som det blir. Du är 3 minuter från gratis BTC-molnbrytning!Source link