Anonyma köpare lämnar in 5 ETH-öppningsbud för första någonsin Community-Minted NFT

Av | april 28, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

Metis

Den första community-präglade NFT genererar FOMO innan dess auktion till och med har börjat och lockar ett bud på 5 ETH från en anonym köpare en dag innan budet är på väg att börja.

NFT präglas av medlemmar i Metis-communityn. Metis, en Layer 2-plattformsleverantör som utvecklar teknisk och organisatorisk infrastruktur för Web 3.0-ekonomin, har gjort denna NFT till en av de första och största användningsfall för sitt snabbt växande alfa-testnät.

NFT heter ” Rebuilding the Tower of Babel ” och NFT kommer att presenteras en tid efter klockan 12 UTC onsdagen den 28 april. Den auktioneras sedan på OpenSea NFT-marknaden, med ett öppningsbud på 5 ETH redan registrerat i april 27.

5 ETH-bud för ” Ombyggnad av Babels torn ” NFT

Tillkännagivandet av NFT i början av april har lett till massivt intresse för kryptorummet. Tusentals användare har strömmat till Metis webbplats för att bilda stammar, i hopp om att vara en av de lyckliga 256 personer som genererar tillräckligt med gruvkraft för att bli berättigad att dela med sig av vinsten som genereras av konstverket.

Stammar är ett samhälle av kryptoentusiaster som kommer att gå samman för att skapa olika delar av NFT ” Rebuilding the Tower of Babel ”. Tribe-initiatören kan göra anspråk på NFT-biten som representerar den specifika stam. Varje stam kan innehålla högst 15 medlemmar, varvid varje anslutande medlem bidrar med gruvkraft så att stammen kan delta i utvinning av denna NFT och även få framtida gruvincitament.

Den första fasen av NFT airdrop var planerad att pågå i fem dagar och istället slutsåld på 97 minuter. Den andra fasen, som genomfördes den 27 april, såldes på bara tre minuter. Sammantaget lockade tävlingen mer än 12 000 registrerade plånböcker till Metis webbplats, MetisDAO.org.

De första 256 personerna som hävdar NFT-tokens kommer att delta i den första NFT-auktionen någonsin. Totalt 2304 ytterligare användare som deltar kommer att få NFT som ger dem möjlighet att delta i Metis incitamentpoolbrytning. De tusentals användare som inte kvalificerar sig för någon av dessa belöningar kommer att kunna anmäla sig till Metis-väntelistan, där de kan vara de första som lär sig om framtida händelser och tävlingar. Detaljer om dessa händelser kommer att sändas på Metis Telegram-kontot, @MetisDAO.

Hittills har det ursprungliga auktionsbudet för NFT orsakat spänning inom Metis-samhället, eftersom auktionen förväntas bli kraftigt ifrågasatt.

Om Metis

Baserat på andan av Optimistic Rollup bygger Metis ett lättanvänt, mycket skalbart, billigt och fullt fungerande Layer 2-ramverk (Metis Rollup) för att fullt ut stödja applikations- och affärsmigrering från Web 2.0 till Web 3.0. Dess skalbara protokoll stöder ett brett spektrum av användningsfall, inklusive avkastningsodling, DEX-handel och driver gig-ekonomin via dApps som erbjuder billiga och snabba mikrobetalningar.

Metis integrerar Decentralized Autonomous Company (DAC) -ramverket i sin Layer 2-infrastruktur, en differentierande faktor som gör det enkelt för alla utvecklare, byggare eller samhällsledare att bygga sina applikationer och samhällen. Det gör det också enkelt att använda förinställda verktyg för att underlätta deras utveckling, hantera samarbete och njuta av nätverkseffekterna av världens största decentraliserade finansekosystem utan de kostnader och flaskhalsar som normalt är förknippade med Ethereum.

Metis mål är att göra att bygga dApps och DACs på sin plattform så lätt att göra, även totala blockchain-nybörjare kan få det att hända på några minuter.

*Enligt gällande regler är tillgång till denna kampanj inte tillgänglig för invånare i, eller personer / enheter som finns i USA eller Kanada. Vi arbetar proaktivt för att skräddarsy framtida kampanjer så att de blir tillgängliga över hela världen.Source link