Animoca Brands ger “MotoGP ™ Ignition” till Flow Blockchain, tillkännager första NFT-försäljning för samlarobjekt

Av | februari 26, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

Moto GP

MotoGP ™ Ignition startar på Flow, den första försäljningen av NFT startar 26 mars 2021, spelkonst tillgänglig

VANCOUVER, BC, 25 februari 2021 – Animoca Brands, utvecklaren och utgivaren av de framgångsrika blockchain-spelen F1® DeltaTime och Sandlådan, utökar ytterligare sitt tryck för att få vanliga konsumenter till blockchain genom att meddela det MotoGP ™ Tändning, den konkurrensutsatta hanterings- och samlarobjektplattformen baserad på MotoGP ™, kommer att byggas på Flow blockchain, med den första försäljningen av innehåll som inleds den 26 mars 2021. Flow skapades ursprungligen av Dapper Labs, företaget bakom NBA Top Shot och CryptoKitties.

MotoGP ™, som drivs av Dorna Sports, SL, är det äldsta motorsportmästerskapet i världen, med de snabbaste förarna och de mest tekniskt avancerade racermotorcyklarna på planeten. MotoGP ™ Tändning gör det möjligt för fans att äga och handla samlarobjekt av sina favorit MotoGP ™ -cyklar och personligheter på blockchain.

MotoGP ™ Tändning kommer att leverera två former av MotoGP ™ -märkta upplevelser centrerade kring icke-fungibla tokens (NFT) med begränsad upplaga: en digital samlingsplattform där användare köper och säljer kort av varierande sällsynthet och ett racingmanagerspel. Spelets erfarenhet av racinghantering kommer att erbjuda cyklar, ryttare och mästare i MotoGP ™ som NFT-samlarobjekt som spelare använder för att montera sina racingteam för att tävla mot andra spelare.

Yat Siu, grundare och ordförande för Animoca Brands, sa: “Vi är mycket glada över att börja lansera MotoGP ™ Tändning under de kommande månaderna och är mycket glada över att bli nästa stora sportmärke på Flow blockchain efter framgången med NBA Top Shot. “

Samlarobjekt i den första någonsin MotoGP ™ Tändning försäljning kommer att köpas med fiat-valuta med betalning via kreditkort, och även med REVV, verktygstoken och valutan i spelet för blockade kedjespel med motorsport (läs mer om REVV i den här videon).

Flow blockchain är unikt positionerat för att göra det möjligt för stora varumärken att leverera rikare användarengagemang och unika upplevelser, som digitalt ägande eller bevisbar brist, förutom att erbjuda tillgång till ett globalt, öppet ekosystem vid lanseringen. Tillsammans med innovativ teknik som möjliggör skalbarhet utan att kompromissa med decentralisering, erbjuder Flow enastående användarupplevelse för den vanliga publiken.

“Flow är den perfekta plattformen för utvecklare av hög kvalitet som Animoca Brands att bygga på eftersom det ger möjlighet att skala”, säger Roham Gharegozlou, VD och grundare av Dapper Labs, skapare av Flow blockchain. “MotoGP ™ har gjort ett fantastiskt jobb med att engagera miljontals fans av motorsport runt om i världen, och dessa fans förtjänar en fantastisk, stabil och snabb upplevelse.”

Pau Serracanta, VD för Dorna Sports SL, kommenterade: “Vi är mycket glada över att kunna fortsätta arbeta med Animoca Brands och tillkännage MotoGP ™ Tändningoch erbjuder fans chansen att äga och handla samlarobjekt på blockchain – samordna sina egna samlingar och tävla mot varandra i racingupplevelsen. Den digitala sfären har varit ett centralt fokus för Dorna under många säsonger och vi är glada att ge våra hundratals miljoner fans över hela världen ännu en möjlighet att interagera med sin favoritsport och engagera sig i MotoGP ™. “

Den första MotoGP ™ NFT-samlarförsäljningen börjar den 26 mars 2021. För att få nyheter om försäljningen och andra uppdateringar om MotoGP ™ Ignition kan du registrera dig på https://motogp-ignition.com/.

Om Flow

Flow är en snabb, decentraliserad och utvecklarvänlig blockchain, designad som grunden för en ny generation av underhållningsappar, spel och de digitala tillgångar som driver dem. Flow är det enda lager-en blockchain som ursprungligen skapades av ett team som konsekvent har levererat stora konsumentblockchain-upplevelser: CryptoKitties, Dapper Wallet, NBA Top Shot. Flow har ett rikt ekosystem av toppunderhållningsvarumärken, utvecklingsstudior och nystartade startups. Flow-ekosystempartner inkluderar globala IP-märken som Warner Music, Ubisoft, NBA och UFC; ledande spelutvecklare, inklusive Animoca Brands, Sumo Digital och nWay; och många ledare i kryptorummet som Circle och Binance.

Om Dorna Sports

Dorna Sports, grundat 1988 och baserat i Madrid, Spanien, med dotterbolag i Barcelona och Rom, är världsledande inom sportledning, marknadsföring och media. Dorna Sports tog över ledningen av MotoGP ™ världsmästerskapet 1991 och är exklusiv kommersiell och tv-rättighetsinnehavare av serien, liksom MOTUL FIM Superbike World Championship (WorldSBK), FIM Enel MotoE World Cup, FIM CEV Repsol, Idemitsu Asia Talent Cup och British Talent Cup.

Om Animoca-märken

Animoca Brands är ledande inom digital underhållning, specialiserat på blockchain, gamification och artificiell intelligens för att utveckla och publicera en bred produktportfölj inklusive REVV-token och SAND-token, spel som Sandlådan, Crazy Kingsoch Crazy Defense Heroes, liksom produkter som använder populära intellektuella egenskaper som Formula 1®, Marvel, WWE, Garfield, Snoopy, Power Rangers, MotoGP ™, Formula E och Doraemon. Animoca Brands portfölj av blockchain-investeringar och partnerskap inkluderar Lucid Sight, Dapper Labs (skapare av CryptoKitties), WAX, Harmony och Decentraland. Företaget har sitt säte i Hong Kong, USA, Sydkorea, Finland, Argentina och Tjeckien. Dotterbolag inkluderar Sandlådan, Quidd, Gameeoch nVäg. För mer information besök www.animocabrands.com eller få uppdateringar genom att följa Animoca Brands på Facebook eller Twitter.

Source link