Alla kan tjäna passiva inkomster med Covesting Yield

Av | maj 5, 2021


covesting avkastning
Källa: Adobe / Knut.

Ansvarsfriskrivning: Följande artikel är en del av Cryptonews Deals Series och skrevs som en reklamartikel i samarbete med sponsorn för detta erbjudande. Om ditt företag har en exklusiv kampanj som du vill dela med våra läsare, uppmanar vi dig att kontakta oss. Låt oss bygga tillsammans.

Handelsplattform med flera valutor PrimeXBT har precis lagt till ytterligare ett sätt för användare att generera passiva inkomster: på deras redan populära kopieringsplattform Covesting kommer användare att kunna sätta sina pengar och få den enklaste DeFi-upplevelsen. Den så kallade Covesting Yield-funktionen kommer att lanseras under tredje kvartalet i år, med USDC och USDT staking tillgängliga vid utrullning och andra stora mynt att följa.

Covesting Yield tar bort den vanliga tekniska aspekten av satsning som krävs i DeFi och låter användare ansluta till flera DeFi-avkastningsgenererande applikationer för att få bästa avkastning. Och medan traditionella bankprodukter ger en fast årlig procentuell avkastning (APY), så är det inte fallet med kryptovalutor: dessa räntor kan fluktuera dagligen. I en tid med blockchain och DeFi-optimism är detta bra – eftersom marknaden är i en nästan konstant uppgång kommer kunderna att kunna dra nytta av detta.

COV-token

För alla användare som vill ta sin insatsupplevelse till nästa nivå kommer plattformens inbyggda COV-verktygstoken att låsa upp ytterligare fördelar. Att låsa upp sina COV-innehav ger användarna en av tre nivåer av kontomedlemskap:

  • Avancerad: startar vid 3000 USD i insatta COV och erbjuder + 2% av vinstandelens ökning, fördubblat enskild eftergräns och 10% rabatt på handelsavgift;
  • Premie: börjar vid 10 000 USD i insatta COV och erbjuder + 3% av vinstandelens ökning, tredubblats individuellt efter gräns och 20% rabatt på handelsavgift;
  • Elit: startar vid USD 50 000 i insatta COV och erbjuder + 5% av vinstökningsökningen, ingen individuell eftergräns och 30% rabatt på handelsavgift.

Som du kan se får du inte bara otroliga rabatter, men du får också en större APY-andel beroende på hur mycket COV du har satsat. En ytterligare möjlighet att öka din APY är att gå med i väntelistan innan funktionens lansering, vilket ger dig en extra boost på 1%. Kanske bäst av allt, oavsett hur mycket du spelar (eller i vilken kryptovaluta), betalas ränta dagligen.

Alla kan tjäna passiva inkomster med Covesting Yield 101
Källa: Adobe / peterschreiber.media

Hur man kommer igång

Lyckligtvis behöver insatser inte vara så komplicerade – speciellt från teamet som gav oss en problemfri kopieringsupplevelse. Allt du behöver är en PrimeXBT-konto. Genom Covesting-sidan måste du komma åt avkastningskonton till vänster på skärmen.

Detta tar dig till en instrumentpanel med all information du behöver på ett ställe. Du kommer att kunna se dina nuvarande APY-priser, historiska APY-priser med ett praktiskt diagram som visar ändringarna och din nuvarande och tidigare insatsinformation.

En av de bästa funktionerna är dock en kalkylator för att beräkna uppskattad avkastning. Det tar hänsyn till faktorer som satsningstid, val av tillgång och belopp. Även om detta belopp endast är en uppskattning och varierar från dag till dag på grund av marknadsförändringarna, är det fortfarande ett bra sätt att få en allmän uppfattning om hur du kan dra nytta av plattformen på ett passivt sätt. Det kan också hjälpa dig att bestämma vilka tillgångar du ska spela om du har mer än ett alternativ: genom att väga fördelar och nackdelar med att använda var och en med konkreta siffror kan du vara säker på att du gör ett välgrundat val.

Tidslinje

För dig som undrar när du kan hoppa på Covesting Yield-vagnen meddelade PrimeXBT-teamet att de rullar ut i två faser:
Fas 1 som börjar maj 2021 introducerar staking, där COV-tokeninnehavare tjänar baserat på tidigare nämnda medlemsstatus.
Fas 2 är i Q3 2021 och inkluderar konkurrenskraftiga APY med Covesting Yield Accounts, och COV-tokens får boosts som ser det bästa av dem så mycket som dubbelt så mycket som de vanliga variabla räntorna.

Medan du väntar på lanseringen, varför inte prova på kopihandel på Covesting? Om du fortfarande inte har provat det men vill lära dig mer, kolla in den här handboken för kopior.

PrimeXBT har förberett ett specialerbjudande för sina nya kunder: de kommer att få 50% av sin första insättning krediterat sitt konto som en bonus som kan användas som extra säkerhet för att öppna positioner!

Glöm inte att gå med i PrimeXBT / Covesting-telegramgruppen för att hitta mer information om handelsterminalen, kopiera handelsmodulen och hur du sparar upp till 25% av din provision med COV-token och andra token-verktyg!Source link