Alium Finance DEX integreras med Polygon och ETH Blockchain-protokoll

Av | juli 8, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

AliumSwap

De Alium Finance projektet har framgångsrikt integrerat sitt decentraliserade Aliswap-utbyte med Ethereum- och Polygon-nätverket och utnyttjat funktionerna hos båda blockkedjorna för att utöka funktionaliteten för sina användare.

Alium Finance-projektet har fått betydande dragkraft sedan det lockade över 6,5 USD från privata, strategiska och offentliga investerare, bland vilka fanns så framstående marknadsaktörer som Jun Capital, Exnetwork Capital, Consensus Labs och andra. Projektet har också etablerat partnerskap med Infinity Capital, Alphabit, Aquablockoch många andra institutioner.

För närvarande är Alium Finance projektet har lanserat ett fullt fungerande Alium Swap MultiChain DEX som redan finns i två blockchain-nätverk – Binance Smart Chain och Huobi ECO Chain. CertiK, Hackenoch Chainsulting granskade projektet och alla dess smarta kontrakt. Integrationen med Ethereum och Polygon utökar projektets möjligheter ytterligare.

Ethereum blockchain är ett helt decentraliserat nätverk med öppen källkod, medan Polygon är ett protokoll och en ram för att bygga och ansluta Ethereum-kompatibla blockchain-nätverk.

De givna integrationerna ger användarna tillgång till likviditeten i olika blockchain-protokoll och mer flexibla möjligheter för att tjäna och hantera investeringstillgångar.

Alium Finance förbereder sig också för lanseringen av ALM-tokenodling baserat på ett unikt koncept, vilket ökar efterfrågan på projektets interna symbol och utvidgar användarbasen genom att locka marknadsaktörer som söker inkomstgenereringsmöjligheter. Likviditetsmigrationsprogrammet för att locka till sig likviditet från andra DEX-enheter och kedjebryggorna mellan BSC-, ETH-, Polygon- och ECO-protokollen planeras också för lansering i juli.

Alium Finance-projektets AliumSwap är en avancerad AMM DEX med flera block som gör det möjligt för användare att handla tillgångar och snabbt överföra dem mellan olika blockkedjor säkert och bekvämt. AliumSwap är ett komplett ekosystem av DeFi-produkter, inklusive ett unikt jordbrukskoncept som stöds av ett stort samhälle. Projektet förbereder sig för integration med Solana, Avalanche och Tron blockchain-nätverk.Source link