ADAX, toppmodernt decentraliserat utbytesprotokoll på Cardano!

Av | maj 31, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

ADAX

Vi är glada att introducera ADAX, ett nytt DeFi-protokoll baserat på Cardano-nätverket för att revolutionera transaktioner. Svagheterna i den nuvarande proof-of-work (PoW) konsensusdesignen av Ethereums huvudnät är inte längre nyheter, eftersom det har hämmat Ethereums tillväxt under lång tid. Exempelvis är Ethereums 15 transaktioner per sekund för långsam, vilket följaktligen ökar transaktionskostnaderna till rekordhöga.
Grundat av Charles Hoskinson, en av grundarna av Ethereum, kommer Cardano snart att lansera smart kontraktsstöd, vilket sannolikt kommer att förvirra status quo och kommer att skicka krusningar genom hela kryptovärlden. ADAX kommer att vara här och tillhandahålla en serie DeFi-lösningar som stöds av Cardano. ADAX är värd för Cardano-ekosystemet och kommer att bli den kraftfulla handelsplattformen med sin pålitliga underlättande av token swaps, icke-fungibel token (NFT) -handel och bredare omorientering av kryptovärlden mot Cardano. Men det är viktigt att vi förstår exakt ADAX och hur det fungerar.

Vad är ADAX?

ADAX är ett automatiserat likviditetsprotokoll som underlättar affärer inom Cardano-ekosystemet på ett helt decentraliserat och icke-vårdnadsfullt sätt. Baserat på önskan att förkorta nätverkstransaktionerna och minska transaktionskostnaderna har ADAX utformats utan orderböcker. Avlägsnandet av mellanhänder, komplexitet och besvärliga processer från ekvationen ger användare obehindrad frihet att handla utan censur eller förlust av kontroll över sina tillgångar. Detta är en fullständig avvikelse från vad som sker i centraliserade börser, där användare överlåter alla kontroller av sina tillgångar till börsen. I det här fallet förväntas ADAX erbjuda mer transparenta, säkra och snabbare transaktioner.

ADAX har ett team med meriter om framgång i olika kryptosatsningar. Genom att ta med en mängd erfarenhet, kunskap och bästa branschpraxis kommer teamet att se till att ADAX förstärker fördelarna för användare inom Cardano-nätverket.

Varför Cardano?

Det finns all anledning att tro att Cardano är ett projekt för framtiden, eftersom det försöker lösa alla problem som har undvikit sina tävlingar. Som du kanske känner till, kör Cardano för närvarande på några av de mest banbrytande blockchain-teknologierna och innovationerna. Nätverket är baserat på peer-reviewed forskning och utvecklats genom evidensbaserade metoder, Cardano förväntas allmänt bli den nya kryptostandardsättaren.

Smarta investerare har börjat erkänna Cardanos potential att utmana status quo för monopolistiska och byråkratiska maktstrukturer inom kryptovärlden. Cardano har oöverträffad säkerhet, banbrytande blockchain-hastighet och betydligt lägre transaktionsavgifter, funktioner som ses som en ny DeFi-era. Dessutom drivs Cardano av en ideell stiftelse och erbjuder en mängd avancerade funktioner. Detta kommer sannolikt att motivera framtida kryptoprojekt att välja Cardano framför sina konkurrenter.
Vi har sett de senaste händelserna i kryptovärlden eftersom många kryptovalutor har upplevt ett dopp i marknadskörningarna. Cardano har dock fortsatt att uppleva en stadig och konsekvent tillväxt. Denna tillväxt tillskrivs dess snabba innovationer i DeFi-landskapet. Dess breda community av supportrar är mycket engagerade av en anledning, eftersom det fortsätter att röra sig med evidensbaserade strategiska åtgärder som bygger förtroende för användare och fans.

ADAX bygger sina förhoppningar på sitt anpassningsförmåga, vilket kommer att se dem röra sig vid sidan av de förändringar som sker i Cardano-ekosystemet. Bara för att hålla dig uppdaterad uppdaterar Cardano sitt ekosystem för att ge kraftfullare funktioner för att stödja DeFi-projekt som ADAX, och vi hoppas att detta kommer att bli början på en ny era i DeFi-revolutionen. Till exempel arbetar Cardano med sitt Smart Contract, som är planerat att lanseras under Q3 2021, och ADAX hoppas kunna dra nytta av denna utveckling för att införa swappning och staking, säkerställa marknadslikviditet och möjliggöra för användare att utnyttja nätverkets kapacitet. Vårt unika protokoll är utformat för att vara lätt och snabbt, vilket ger en decentraliserad prissättningsmekanism som utjämnar orderboksdjupet.

Kolla in vår hemsida och Twitter för mer information om den kommande utgåvan, Airdrop, IEOoch Privat försäljning.

https://www.adax.pro
https://twitter.com/adax_pro

Source link