ADAX fortsätter att locka strategiska investeringar

Av | juni 15, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

Adax

I andan av Cardanos vision om en blockchain-plattform för förändringsproducenter, innovatörer och visionärer skapades ADAX för att förse Cardano-samhället med ett toppmodernt decentraliserat utbytesprotokoll. Sedan vår lansering har vi blivit överväldigade av stödet från Cardano-communityt för vårt projekt. Bara under de senaste två veckorna har vi etablerat en spirande världsomspännande gemenskap, distribuerat våra tokens till en global publik och fått stöd från Cadano Foundation för våra ansträngningar att främja Cardanos grundande vision.

Utvecklingsteamet för ADAX har också släppt en dokumentera i fortsättning på att bli en del av Cardano-ekosystemet där de förklarar präglingen / förbränningen av Cardano-inbyggda tokens. ADAX-teamet såg bristen på brist på dokumentation i Cardanos utrymme när de gick igenom hela proceduren med “FoU och fristylning” med koden. För att göra processen enklare för nya utvecklare som kommer in i utrymmet har de sammanfattat alla väsentligheter och resurser som krävs för att skapa nya tokens med Cardano. De har också glatt annonserat sitt bidrag i sin blogg om att:

.. Vi är verkligen villiga att vägleda alla så mycket vi kan som ett bidrag från vår sida för Cardano-nätverket

Förutom att bli en aktiv del av Cardano-ekosystemet har ADAX också tecknat strategiska investeringspartnerskap med andra projekt som Netvrk och Svart drake. Netvrk är en aktiv spelplattform med ett virtuellt verklighetsbaserat universum där användare kan köpa verklig mark med hjälp av tokens och köpa reklamutrymme. Bortsett från det kan Netvrk-tokens också satsas för en fast passiv inkomst. När det gäller BlackDragon är det en decentraliserad VC-fond och inkubationscenter om du vill. Det hjälper nya lovande projekt att nå sina insamlingsmål genom sina investeringar samt dedikerade interna marknadsförings-, utvecklings- och forskningsteam. Projekten har resurser och rådgivning så att de kan växa för att uppnå sina mål i enlighet därmed. De mest anmärkningsvärda projekten i deras portfölj är Ampleforth, Nexo, Chainlink, Ziliqa och mycket mer.

Parallellt med vår offentliga IEO på ExMarkets är ADAX alltid intresserad av att diskutera strategiska privata investeringar med VC: er, Crypto Funds, DAOs, Family Offices, Angel Investors och enskilda investerare.

Dessa tilldelningar har betydligt förmånliga priser för stora belopp (en lägsta och högsta investeringströskel per placering gäller). Kontakta vårt privata säljteam via e-post för ett konfidentiellt och personligt samråd på [email protected]

Hemsida | Twitter | Telegram

Source link