5 nya italienska Serie A-klubbar går med i Global Fantasy Football Game Sorare

Av | april 27, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

Så ovanlig
  • 11 av 20 italienska Serie A-klubbar är nu på Sorare med digitala kort av spelare, tillsammans med klubbar i världsklass som Liverpool, Real Madrid och Bayern München.
  • Sorare skapade en marknadsplats för handel med digitala kort som ger en ny intäktsström för mer än 140 fotbollsklubbar och genererar över 28 000 000 USD i kortförsäljning per månad i mars 2021
  • Italien-användare rankas # 1 i tid som spenderas på Sorare-plattformen (1H35 per dag), och # 2 när det gäller antalet användare med en 63% tillväxt från månad till månad sedan betaversionen öppnades i december 2019

Paris den 27 april 2021 – Fem ytterligare Serie A-legendariska klubbar Cagliari, Sampdoria, Genua CFC, Udinese Calcio och Hellas Verona FC ansluter sig till idag Sorares Global Fantasy Football-spel. Det gör det möjligt för italienska Serie A-kortsamlare och fantasyfotbollsspelare globalt att äga
spel genom att samla, handla och spela med digitala kort från spelare från laget, som Roberto Pereyra, Fabio Quagliarella, João Pedro och Musa Barrow. Sorare räknar idag över 130.000 aktiva användare varje månad över hela världen, med 28 miljoner USD i sålda kort tvärs över 140 länder.

Sorares VD Nicolas Julia kommenterar: “Vi bygger en spelupplevelse som drivs av passion där fans kan ansluta sig till fotboll och ett globalt samhälle. På Sorare kan de verkligen äga spelet. Vi är stolta över att ha dessa legendariska klubbar att gå med i Sorare för att låta fans världen över
få kontakt med sina spelare de närmaste åren. Vi har blivit mycket imponerade av tillväxten i det italienska fansamfundet i Sorare.

Dessa fem Serie A-klubbar kan ytterligare utvidga sitt internationella varumärke genom att nå flera outnyttjade publikgrupper: spelare globalt såväl som att öka sin fans i Asien och Amerika där Sorare växer starkt. Sorare öppnar också effektivt ett nytt intäktsflöde för fotbollsklubbar genom att skapa en ny kategori för spellicenser: icke fungibel tokenlicensiering.

Tillägger Julia: “Med tanke på det nuvarande klimatet på grund av covid-19-pandemin, ger detta en ny möjlighet för fotbollslag att skapa intresse när levande spel har påverkats avsevärt. Det erbjuder fotbollsklubbar ett sätt att diversifiera sina inkomstströmmar.

Medan fotbollssamlare har kunnat samla in och byta spelarkort i årtionden var detta begränsat till den fysiska världen. Sorare är ett globalt fantasispel som sammanför människor, särskilt i tider av isolering, genom deras sportfandom. Fantasycheferna köper digitala spelarkort av samma skäl som de köper kort offline – status, differentiering, identitet och medlemskap. Kort handlar om den nostalgiska faktorn. Detta erbjuder också det mest direkta sättet att associeras med en sportspelares uppsida. Ronaldo Unique-kortet såldes för 289.990 USD i februari.

Italienska Serie A aficionados kan nu äga spelet och spela med sina favoritfotbollsspelare genom att använda sina kort i sitt fantasiteam. Poängen på kortet beror på spelarens prestanda i verkligheten, vilket gör fantasi till verklighet.

Sorare-kort stöds av blockchain-teknik för att ge öppenhet och bärbarhet i andra spel. Ännu viktigare är att blockchain Ethereum möjliggör samlingen i det digitala rummet genom att skapa digital brist genom “Icke-fungibla tokens” (NFT). Det säkerställer fansens passion och skapar en ny nivå av förtroende och frihet för spelare som fritt kan handla sina tillgångar via internet.

Företagets uppdrag är att bygga ”spelet i spelet” och att ge fansen plattformen för att fira, dela och äga sin fotbollspassion. Genom bytbara digitala kort designar Sorare en kollektiv fantasifotbollsupplevelse där du kan hantera dina favoritspelare och finslipa din passion för att tjäna priser. Vem som helst, var som helst, kan ansluta till det vackra spelet på Sorare.

Mer än 140 fotbollsklubbar från Europa, USA och Asien har samarbetat med Sorare. Se alla licensierade klubbar på Sorare här.

KONTAKTER

Så ovanlig: Brian O’Hagan, tillväxtchef
[email protected], +33 7 82 53 93 91

OM SORARE

Sorare grundades 2018 och skapades av fotbollsfans för fotbollsfans. Genom blockchain digitala samlarobjekt och dess globala fantasifotboll är företaget på uppdrag att bli ‘spelet i spelet’.

Sorare omvandlar online sportfandom och ger sitt samhälle ett nytt sätt att ansluta till de klubbar och spelare som de älskar. Plattformen hade en månatlig kortförsäljningsvolym på över 28 miljoner USD i mars 2021 över 130 länder. Baserat i Paris, är Sorare finansierat av ett team i världsklass inklusive Benchmark, Accel Partners, e.ventures, fotbollsspelare Gerard Piqué, Antoine Griezmann och André Schürrle.

HemsidaLinkedinTwitterDisharmoni

Source link