30% rabatt på Nano S + nya färger

Av | juli 29, 2021


Ansvarsfriskrivning: Följande artikel är en del av Cryptonews Deals Series och skrevs som en reklamartikel i samarbete med sponsorn för detta erbjudande. Om ditt företag har en exklusiv kampanj som du vill dela med våra läsare, uppmanar vi dig att kontakta oss. Låt oss bygga tillsammans.

Två Ledger-erbjudanden för Cold Wallet-fans: 30% rabatt på Nano S + nya färger 101

Hårdvaruplånbokstillverkaren Ledger lanserar två erbjudanden samtidigt: en rabatterad Nano S och en begränsad upplaga av samma plånbok i olika, aldrig tidigare sett färger, för de kryptoentusiaster som tar sin plånbok som ett modeuttalande på allvar. Båda dessa är endast tillgängliga under en begränsad tid, så om du vill ta hand om dem, missa inte! Läs vidare för att lära dig mer om varje kampanj.

Ledgers kampanj för dApps League

Ledger har nyligen lanserat sin egen dApps League, där du får rösta på din favorit dApp som i sin tur ger dig 30% rabatt på Ledger Nano S hårdvaruplånbok. Processen är extremt enkel: du väljer din favorit dApp, som har en kampanjkod listad bredvid den. Denna kampanjkod kan sedan användas för att få 30% rabatt på Black Ledger Nano S hårdvaruplånbok, för upp till fem artiklar per person (endast att köpa på en enda punkt, eftersom kampanjkoderna inte kan lösas in två gånger). När din beställning är klar räknas din röst till den dApp du vill se nästa i Ledger Live.

Tänk på att du bara kan rösta en gång. Det betyder att du inte kan köpa din rabatterade Nano S och sedan bestämma dig för att skaffa en annan kampanjkod från en annan dApp för att köpa mer. Men när du köper Nano S kan du få upp till fem av plånböckerna till rabatterat pris med en enda kampanjkod. Kampanjen pågår till 2 augusti. Med Nano S kan du hantera och investera din krypto när som helst, var som helst, med maximal säkerhet. Den stöder ett brett utbud av mynt, så att du kan behålla (större delen av) din portfölj på ett ställe.

Två Ledger -erbjudanden för kalla plånboksfläktar: 30% rabatt på Nano S + nya färger 102

Begränsad upplaga Färgglada Nano S

Trött på samma gamla svarta plånbok? Under en begränsad tid kan du köpa Nano S i fem olika färger! Tja, tekniskt sett fyra, eftersom en av dem är transparent – vilket gör att den ser ut som en avancerad tech-grej rakt ut ur en sci-fi-film (som det på ett sätt är). Bortsett från den här kan du välja mellan Saffran Yellow, Flamingo Pink, Jade Green och Blue Lagoon. Du kan välja den som passar din allmänna stil, eller till och med köpa en av var och en – plånboken med begränsad upplaga kommer att finnas tillgänglig tills lagren räcker, så du kanske vill ta den innan någon annan gör det.

Tänk dock på att rabatten vi pratade om ovan inte täcker någon annan utgåva än den svarta. Du måste fortfarande betala fullt pris för de andra färgerna. Men hej, titta på dem: de är värda det!

Om du fortfarande inte har tagit språnget för att skydda dina kryptotillgångar ordentligt kan det här vara det perfekta tillfället att göra det. Även om du har det vet alla kryptoentusiaster en enkel sanning: din portfölj kan aldrig vara tillräckligt säker och Ledger gör HODLing enkelt, prisvärt och nu till och med moderiktigt.

Läs vår fullständiga recension här.Source link