20% pa att belöna med stark produktkarta

Av | mars 30, 2021


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

Crypto.org-kedjan

Det ledande internationella kryptovalutahandeln Crypto.com har lanserat sin Crypto.org Chain mainnet med Crypto.org Coin (CRO) som sin ursprungliga valuta den 25 mars 2021. Det är fantastiska nyheter för CRO-innehavare, som nu kan sätta CRO-tokens på – tjäna upp till 20% pa

Vad är Crypto.org-kedjan

Crypto.org-kedjan är utformad för att vara en helt decentraliserad offentlig källkod med öppen källkod med hög genomströmning och låga transaktionsavgifter, vilket gör det till ett populärt alternativ för betalningar, DeFi och icke-fungibla tokens (NFT) -applikationer. Nätverket skapades efter mer än 2 års forskning och utveckling, 2 testnät (Thaler och Croeseid) och mottagande av över 3000 valideringsapplikationer globalt under Crossfire Mainnet Dry-Run, som behandlade mer än 275 miljoner transaktioner på bara fyra veckor. Kedjan använder Delegerad Proof-of-Stake-konsensusalgoritm, och CRO-tokens kan satsas via Crypto.coms DeFi-plånbok. Det finns inga minimikrav för insättning.

Mainnet-lanseringen följer tillkännagivandet av 70 miljarder CRO-token-bränningar för att driva den maximala decentraliseringen av nätverket. Insättningsbelöningarna på ~ 20% per år kommer att delas ut till validerare som delegerar sin CRO till validatorer via DeFi Wallet för att säkra nätverket och delta i konsensus. Totalt 500M CRO i årliga belöningar förväntas distribueras och 5 miljarder CRO-token har tilldelats som valideringsbelöningar de närmaste 10 åren.

Ladda ner Crypto.com Defi Wallet och tjäna 20% pa nu!

Crypto.org kedjesäkerhet och efterlevnad

Crypto.org Chain har samarbetat med Chainalysis och utnyttjat Chainalysys branschledande programvara för efterlevnad och riskhantering som är utformad för att övervaka och undersöka cyberkriminell aktivitet på blockkedjor.

Chainalysis kommer att stödja integrationen av CRO-token i Crypto.org-kedjan. I synnerhet kommer Crypto.org Chain att använda programvaran Chainalysis KYT (Know Your Transaction) för att minska arbetsflöden för manuell efterlevnad, ytterligare följa både lokala och globala regler.

Fem stora utgåvor i Crypto.org Chain Roadmap

Fas 1: CANIS MAJOR

NFT: er

Fas 2: DRACO II

Myntutgivande och virtuell maskin Ethereum

  • Utfärdande av inbyggt mynt
  • Interagera med sidokedja och kör ETH-baserade smarta kontrakt

Fas 3: TUCANA III

Decentraliserat utbyte med automatiserad marknadsföring

  • Inbyggt AMM-protokoll baserat på Uniswap-modellen, med förbättringar

Fas 4: HYDRUS I

Smart kontrakt

  • On-chain smart kontrakt med CosmWasm – en motor som stöder flera programmeringsspråk
  • Aktiverar många Dapps och DeFi-produkter

Fas 5: CARINA III

Decentraliserad ekonomi och orakler

  • Överbrygga med oracle-protokoll som Chainlink och Band-protokoll för att ge smarta kontrakt

För mer information, besök: https://crypto.org/Source link