13 nya gråskalekandidater, Goldman Galaxy, Danske Ban + fler nyheter

Av | juni 18, 2021


13 nya gråskalekandidater, Goldman Galaxy, Danske Ban + Fler nyheter 101
Källa: Adobe / Alexey Novikov

Få din dagliga, bitstora sammandrag av kryptoasset och blockchain-relaterade nyheter – undersök historierna som flyger under radarn för dagens krypto nyheter.
___

Investeringar nyheter

  • Investerings företag Investeringar i gråskala har utökat sin lista över tillgångar som de överväger att inkludera i sin produktfamilj och lagt till 1 tum (1 tum), bancor (BNT), kurva (CRV), internetdator (ICP), kava (KAVA), kyber-nätverk (KNC) , loopring (LRC)]nära (NEAR), polygon (MATIC), ren (REN), solana (SOL), universal market access (UMA) och 0x (ZRX). Dessa projekt går med i listan som företaget publicerade i februari, men det finns ingen garanti för att några av dem kommer att läggas till i deras erbjudande.
  • Stor investeringsbank Goldman Sachs har börjat handla bitcoin futures med Galaxy Digital, den kryptohandelsbank som grundades av Mike Novogratz, rapporterade CNBC. Eftersom fler banker tillåter kunder att handla BTC förbättras marknadens djup och bredd, vilket borde leda till lägre volatilitet, enligt medordförande för Galaxy Digital, Damien Vanderwilt.
  • Blockchain-baserad underhållningsplattform Decentrale spel (DG) har samlat in 5 miljoner USD i sin senaste finansieringsrunda som inkluderade investerare som Collab + Valuta, Metaverse Ventures (Digital valutagrupp) och Bitscale Capital bland annat enligt det meddelade e-postmeddelandet. Den extra finansieringen gör det möjligt för företaget att stärka sitt team och påskynda utvecklingen av ytterligare funktioner och produkter, sa de.

Banknyheter

  • Danmarks största bank Danske Bank sa att den upprätthåller sitt bitcoin (BTC) -förbud trots ett växande intresse för denna tillgång. De citerar otillräcklig öppenhet och endast partiell reglering, såväl som ogenomskinlig prissättning som de viktigaste anledningarna till att de inte upphäver förbudet ännu. Under tiden utreder myndigheter i flera länder banken för dess delaktighet i en penningtvättskandal där 200 miljarder euro (237 miljarder dollar) av utländska pengar flödade genom bankens estniska filial från 2007 till 2015, varav en “betydande” del hittades att vara misstänksam, enligt en intern sond 2018.

Antagande nyheter

  • Crypto-betalningsgateway Bitfinex Pay, av kryptobörsen Bitfinex, har integrerats i utbildnings- och sysselsättningsmarknaden ODEM så att användare av marknaden kan köpa program samt verifiera kandidater och placera jobb. Som en del av partnerskapet kommer ODEM också att lansera utbildningsprogram som hjälper andra utvecklare att förstå kraften och funktionaliteten i Bitfinex Pay och effektivisera implementeringen, testningen och implementeringen av denna ekonomiska verktygssats, sa de.

Gruvnyheter

  • Crypto gruvföretag HIVE Blockchain Technologies sa att den har noterat sina stamaktier på Nasdaqs kapitalmarknadsbörs. Det är redan listat på TSX Venture Exchange, där den kommer att behålla sin notering.

NFTs nyheter

  • De McLaren Formel 1-teamet sa att det har valt Tezos (XTZ) som sin officiella blockchain-partner för att skapa en serie NFTs över F1, INDYCAR och esports. De har ännu inte meddelat vilka NFT-skivor de skapar, men Tezos-varumärket kommer att representeras över McLaren Formel 1 och Arrow McLaren SP-lag.
  • nVäg, ett dotterbolag till Animoca-märken, sa att den lanserade nWayPlay.com, hemmet för officiellt licensierade olympiska icke-fungibla token (NFT) Pins. Samlare kan köpa olika lådor med NFT Olympic Pins från och med den 22 juni, med peer-to-peer-transaktionsfunktionen på marknaden för att komma online den 29 juni, tillade de.
  • Nyhetsutlopp CNN sa att de lanserar sin egen NFT-serie med namnet ‘Vault by CNN: Moments That Changed Us’, som kommer att säljas från och med slutet av juni 2021. Det kommer att ske sex veckodroppar och erbjudanden kommer att innehålla viktiga historiska ögonblick organiserade kring specifika teman inklusive tidigt CNN exklusiva, världshistoria och presidentval.Source link